Tervetuloa Finfarin vuosikokoukseen 30.3.!

Finfarin sääntömääräinen vuosikokous järjestetään keskiviikkona 30.3. klo 17 Zoomissa.

Mikäli spekulatiivisen fiktion tutkiminen ja rentoon järjestötoimintaan osallistuminen kiinnostavat, olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kokouksessa valitaan yhdistykselle seuraava hallitus, jossa on tilaa myös uusille kasvoille. Lisäksi tehdään lyhyt katsaus menneen ja tulevan vuoden ohjelmaan. Vaikka Finfarin toimintaan ei olisi aikaisemmin osallistunutkaan, kärryille pääsee siis heti.


Muistutuksena vielä, että Finfarin toimintakertomuksen liitteeksi koostetaan jälleen lista jäsenten tieteellisestä toiminnasta kuluneen vuoden aikana. Listan tarkoituksena on antaa yleiskuva spekulatiivisen fiktion tutkimuksen nykytilasta Suomessa. Toimita siis tiedot vuonna 2021 tekemistäsi scifiä, kauhua tai fantasiaa koskevista akateemisista julkaisuista, merkittävistä esitelmistä, opetuksesta, väitöksistä, väitöskirjojen ohjauksista ja tärkeistä mediaesiintymisistä vuosikokoukseen mennessä seuramme sihteerille (sihteeri(at)finfar.org).

Mikäli kokousaika ei sovi sinulle, mutta olet kiinnostunut esimerkiksi hallituksessa toimimisesta, olethan puheenjohtajaamme Oskari Rantalaan ennen kokouksen ajankohtaa (pj(at)finfar.org).

Linkki kokoukseen:
https://jyufi.zoom.us/j/63289526031

Salasana: FINFAR2022

###

VUOSIKOKOUKSEN ASIALISTA:

1. kokouksen avaus
2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien lausunto
6. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
7. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet
8. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet
9. valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja heille varahenkilöt
10. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
11. kokouksen päättäminen.

###

FINFARIN TOIMINNASTA

Lue julkaisemaamme akateemista Fafnir-lehteä, joka on palkittu mm. World Fantasy Awardilla! Kokonaan verkossa julkaistava monikielinen lehti ilmestyy kahdesti vuodessa ja on luettavissa täysin ilmaiseksi kaikkialla maailmassa.

Finfar tuottaa vuosittain ohjelmaa myös alan coneihin! Kutsu Helsingin yliopistolla 8.7. järjestettävään Fantastiseen tekstityöpajaan on parhaillaan auki ja Finncon 2022 Academic Track: Hope and Resilience on kaikkien con-kävijöiden seurattavissa Aalto-yliopistolla 8.-10.7.2022.